fbpx

Rengetegszer halljuk a felnőttek intelmét a gyermekek felé: Tanulj!

De megtanította valaha valaki őket tanulni?

Ez a könyv ezt a hiányt pótolja!

Világszerte millióknak segített könnyebben és sikeresebben tanulni  amit ez a könyv tartalmaz.

Pedagógusok, szülők és gyermekek ezreinek segített már Magyarországon is a könyvben található módszer.

Ezzel a könyvvel, most Te is tudsz segíteni gyermekednek abban, hogy több sikerélménye legyen a tanulásban.

Jól figyelj, ha a következő 5 kérdésből kettőre IGEN a válaszod, akkor érdemes lesz tovább olvasnod, mert most valódi segítséget fogsz kapni a problémádra.

Jöhetnek az állítások? Lássuk csak:

 • Gyermeked lelkesen és magabiztosan indult el az iskola felé vezető úton, de a kedve hamar alábbhagyott, helyét csalódottság és küzdelem váltotta fel?
 • Alapvetően vág az esze, mégis az iskolában valahogy elveszett, sokszor nem érti a lényeget?
 • Talán szorgalmas, rengeteg időt tölt a házifeladattal, de az osztályzatok nem tükrözik a sok befektetett időt?
 • Vagy éppenséggel a jegyei jók, de feszült, merev, ha az iskola szóba kerül, és ez mintha folyamatosan romlana?
 • Netán rendszeres családi veszekedések forrása az iskola, a házi feladat, és az állandó könyörgés, noszogatás, hogy tanuljon?
 • Esetleg Te magad is töltöttél már el reménytelen órákat gyermeked házi feladata fölött, teljes kétségek közepette?

A fenti állítások többsége ismerős?

Nem kell megijedni!

Nem vagy ezzel egyedül! És a problémádra is van már egy remek megoldás!

Mindjárt elmondjuk, hogy pontosan mi is az, de előbb rendkívül fontos, hogy megértsd a folyamatot!

Hogyan is néz ki a folyamat? 

Az óvodából a gyermek hirtelen az iskolába kerül, olyan feladatokkal szembesül, amelyeket addig még hírből sem hallott. Az ismeretlen eleve ijesztő tud lenni, de az a bizonyos csont ami a valódi problémát jelenti, nem itt van elásva.

 

A valódi gond az, hogy a gyermekednek nem volt lehetősége megtanulni azt, hogy miként kell tanulni!

Ugye mennyire evidens és mégis nagyon gyakran elhanyagolt kérdéskör ez?  Unásig ismételgetik szülők, tanárok gyermekeinknek, hogy TANULJ! 

De megtanította nekik valaha valaki, hogy hogyan kell jól tanulni?

A tanulás egy olyan folyamat, ami tökéletesen elsajátítható a megfelelő eszközökkel. Nem született képesség, és nem kell hozzá tehetség. Ez egy elsajátítható folyamat. Egyszerűen meg kell és meg is lehet tanulni tanulni!

Nem állítjuk, hogy mindenki egyformán fog tanulni. De azt igen, hogy minden gyermek tanulási képessége emelhető a tanulási folyamat megismerése és használata által.

 

De mégis hogyan lehetséges ez?

 • Konkrét gyakorlati eszközökkel
 • A tanulás működését feltáró törvényszerűségek megismerésével
 • Precízen kidolgozott és már milliók által használt és jól bevált alkalmazható módszerrel

Mi ez a módszer?

A tanulási folyamat alapjainak megértése, elsajátítása és sok gyakorlati feladaton keresztül megtapasztaltva. A figyelemhiány leküzdése, a koncentráció kialakítása, a könnyű megértés és a sikerélmény általi lelkesedés kialakítása. 

A megoldás tehát: a ‘Hogyan tanuld meg?’ - című könyv elképesztő hatása

A könyvben szereplő módszer világszerte több millió embernek segített már visszanyerni tanulási kedvét, lelkesedését. Már Magyarországon is több ezer gyermeknek segített a hatékony és alkalmazható tanulási folyamat elsajátításában, és kímélt meg családokat az iskola okozta stressztől.

Ez nem csak egy könyv, ez egy merőben új nézőpont, és a stabil tudáshoz vezető út kulcsa! Világszerte több millióan ismerik és élvezik a könyv előnyeit a mindennapokban.

Elméleti hókuszpókusz és fáradtságos különórák helyett egyetlen könyv

A tanulási folyamat elsajátítása azon múlik, hogy a gyermek és a szülő is egyaránt megértsék az alapvető lépcsőfokok lényegét. Ahogyan nem szokás azonnal a műtőbe küldeni a gyakorló orvost, úgy elég irreális elvárás az is, hogy a gyermeked tanulja meg az elé lerakott leckét, mindenféle segítség nélkül. Ilyenkor általában az következik, hogy a szülő a gyermekkel együtt órákon át tanul, segít, de a végén a rengeteg időbefektetés végül nem térül meg. A tanuló nem érti, a szülő frusztrált és ideges lesz, végül a tanulás folyamata egy elátkozott és mindenki által utálatos dologgá válik.

 

A ‘Hogyan tanuld meg’ segítségével ennek vége

A könyv tudatosan egyszerű, könnyen érthető nyelvezettel, sok nagy kifejező ábrával, egyszerű példákkal, lépésről lépésre mutatja be, hogy mik a tanulás lényeges összetevői. Mi az, ami megakadályozza tanulásunkat, vagy megnehezíti azt. Hogyan vesszük észre őket, és mit tudunk tenni, hogy legyőzzük ezeket? Mire van szükségünk az alapos megértéshez és egyáltalán mire való a tanulás? Az egyes részek után gyakorlati feladatok is találhatók, amelyek segítik a tanultak jobb megértését és begyakorlását. A könyvet olyan gyermekeknek javasoljuk, akik már tudnak önállóan olvasni, vagy olyan felnőttek számára, akik szeretnének segíteni gyermeküknek a tanulásban.

És ráadásként ajánlunk a könyvhöz egy szuper kiegészítőt is, amely nagymértékben könnyíti a legfontosabb adatok játékos begyakorlását, a: Gyakorló kártyacsomagot

A könyv legfontosabb adatainak rögzítéséhez készült egy 23 db-os gyakorló kártyacsomag. Ez a csomag kifejezetten a könyv azon részeit mélyíti el, amelyek a legjelentősebb információkat tartalmazzák a tanulási folyamat elsajátításában. A kártyacsomag segítségével a folyamat még gyorsabbá és élvezetesebbé válik.

Szóval ha az oldal tetején olvasott állításokra megoldást keresel, akkor most tényleg megtaláltad. Adj esélyt gyermekednek a könnyű és élvezetes tanulási folyamat elsajátításra és élvezd a kiegyensúlyozott iskolai lét előnyeit! 

Ezzel azonban még nincs vége! 

A könyv és a kártyacsomag mellett most nagy kedvezménnyel juthatsz egy óriási plusz segítséghez!

Mit szólnál egy virtuális magántanárhoz, aki mindent részletesen és a gyermeked nyelvezetén elmagyaráz fejezetről fejezetre, feladatról feladatra végig a könyv olvasásával párhuzamosan?

Bizony van rá mód! Ha a maximális eredményt szeretnéd kihozni gyermeked számára, használd ki a könyvhöz készült, rengeteg tapasztalatot magába sűrítő pedagógusi támogatást is a Hogyan tanuld meg online videó sorozat megvásárlásával.

De mit is kell erről tudni?

 • Az online videósorozat összesen 3 óra videó anyag, 5-8 perces epizódokra tagolva, és 23 letölthető file-t és 6 tudáspróbát is tartalmaz.
 • A videóban a Hogyan tanuld meg? könyv megértését egy olyan tanár segíti, aki nagyon sok gyermeket tanított meg a könyv anyagára. A videóba a sikeres tapasztalatait, gyermekekkel való bánásmódját is beleszőtte. Az első fejezetben külön videók készültek a sorozat használatához a szülők és diákok tájékoztatására, hogy minden a lehető legsimábban tudjon haladni.
 • A videóban hangosan felolvassára kerül a könyv teljes anyaga is, így a kisebb gyermekek, és az olvasásban picit lassabbak is tudják követni az anyagot. A gyorsabbaknak viszont lehetősége van a lejátszás felgyorsítására.
 • Továbbá ezekben a videókban a könyv szövege kiegészítésre került a tanultakkal kapcsolatos gyakorlati példákkal, további rajzokkal, magyarázatokkal és egyéb hasznos tanácsokkal.
 • Minden fejezetben található letölthető feladatlista, munkafüzet és összefoglaló.
 • Minden fejezethez tartozik tudáspróba, ami gyakorlásra is alkalmas.
 • A videót a szülők számára is ajánljuk, mert ha együtt figyeli gyermekével, ő maga is megtanulja ezt a módszert, így jobban tud gyermekének is segíteni.

Itt bele is tudsz egy picit kukkantani:

Mit szólsz? Készen álltok a tanulási folyamat élvezetes és rendkívül hatásos elsajátítására? Most, hogy minden részletet tudsz, válaszd ki az igényeiteknek leginkább megfelelő

 KEDVEZMÉNYES CSOMAGOT 

és élvezd a későbbiekben a nyugalmasabb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb iskolai éveket.

1. Könyv csomag:

 • Hogyan tanuld meg könyv 4.200 Ft 
 • Gyakorló kártya 2.400 Ft

6.000 Ft helyett, most 5.500 Ft
+
Postaköltség

2. Online videós csomag:

 • Hogyan tanuld meg könyv 4.200 Ft 
 • Hogyan tanuld meg? Gyakorló kártya 2.400 Ft
 • Hogyan tanuld meg? online videósorozat :
  15.000 Ft

Teljes csomag a kiegészítő anyagokkal most

21.600 Ft helyett, most 15.500 Ft
Postaköltség

Könnyítsd meg a gyermeked és a család életét is! Használd ki a Hogyan tanuld meg?  könyv és kiegészítők adta lehetőséget, és élvezd hosszú éveken át az egész életre szóló pozitív hatását!

Sok sikert kívánunk, a könnyű és élvezetes tanulás útján! Ha pedig már tapasztaltad a pozitív hatásokat, kérlek oszd meg velünk tapasztalataid, hogy másoknak is segíthessen. 

Mit mondanak, akik már megismerték, és használják a Hogyan tanuld meg? könyvben foglaltakat:

Mit mondanak róla a pedagósusok?

„A Hogyan tanuld meg? Könyvre épülő tanfolyam során a gyerekek aktivitása nem csökkent. Motiváltságuk, figyelmük egyre tartósabbá vált az idő múlásával. Felfogóképességük, szóbeli kifejezőképességük folyamatosan fejlődött. Meglátták a tanulás lényegét. Egyre ügyesebben, világosabban tudták elmondani gondolataikat. Sokat javult a beszédfegyelmük is. Türelmesen, érdeklődően hallgatták egymást. Örömmel dolgoztak párokban, csoportokban, amikor egymásnak segíthettek.

Dr, H.-né L. Gabriella

tanító

Határozottan javasolnám más pedagógusoknak is a használatát, mert tudatosítja a gyerekekben a tanulás buktatóit, s azt is, hogy ezek a dolgok felismerve kezelhetőek, és megváltoztatja a tanuláshoz való viszonyt. Nem félnek a gyerekek attól, ha első hallásra nem értenek valamit. Nagyon komoly problémának tartom, hogy a gyerekek szövegértése alig éri el a megfelelő szintet.  Alapvető szavak, kifejezések jelentésével nincsenek tisztában. A tanuláshoz való viszonyuk is ennek megfelelően megromlik. A sok kudarc elkedvetleníti a diákokat. Nem lelik örömüket a tudás megszerzésében, hiszen ez számukra lehetetlen feladatnak tűnik. A tanulás  számukra csak egy szükséges rossz. Ezzel a módszerrel hatékonyan és célirányosan lehetne fejleszteni tanulóinkat.

D. Ágnes

tanító