fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Kiegészítő online csomag

FIGYELEM! Ezt a csomagot csak azoknak a személyeknek értékesítjük, akik már rendelkeznek a Hogyan tanuld meg? könyvvel!

Nagyra értékeljük, hogy felelős szülőként segíted gyermeked fejlődését, és megvásároltad a Hogyan tanuld meg? című könyvet!

Az igazság az, hogy a könyvben valójában minden benne van ahhoz, hogy sikeres legyen valaki a tanulásban.

Viszont ehhez:

 • végig kell olvasni
 • meg kell érteni
 • a hétköznapi tanulásba be kell építeni
 • és alaposan be is kell gyakorolni a legfontosabb dolgokat.

Ha mindez túl nehéz lett volna egyedül, illetve gyermeked még nem igazán tudja még 100%-osan használni a módszert, vagy csak szeretnél új lendületet adni a tanuláshoz, akkor van egy jó hírünk számodra!

A Hogyan tanuld meg? könyvhöz elkészült:

 • egy online oktató videó-sorozat
 • és egy gyakorlókártya csomag a tanultak alapos begyakorlásához.
 • Korábbi vásárlónkként, most speciális kedvezményre vagy jogosult a videó-tanfolyam megvásárlásakor.

A tanfolyam ára: 15.000 Ft
A gyakorlókártya ára: 2.400 Ft

A Kiegészítő csomagban, most mindkettőt megkapod a tanfolyam áráért: 15.000 Ft-ért – azaz a kártyát ajándékba adjuk!

Már nagyon sok tanulónak segítettem megérteni és használni a Hogyan tanuld meg? című könyv anyagát. Ezen oktatói tapasztalataimat osztom meg a videókban Veletek is, és további példákkal, magyarázatokkal segítem a megértést. A könyv teljes szövegét is felolvasom, így a gyengébben olvasók is bátran belevághatnak.

Szülőként Neked is ajánljuk a videók végignézését, így jobban megismered gyermeked problémáit és könnyebben tudsz segíteni neki, sőt Te magad is profitálhatsz belőle.

  • Minden videóhoz tartozik gyakorlati feladat.
  • Fejezetenként tudáspróba segíti a jobb megértést.
  • Letölthető összefoglalókat is készítettünk, hogy a leglényegesebb részeket kiemeljük, hogy kéznél legyenek.
  • Nem beszélve arról, hogy akárhányszor újra lehet nézni a videókat, így gyermeked garantáltan nem marad le semmiről.

A Kiegészítő online oktatócsomag tartalma

Videó tanfolyam (online)

  • 32 db 5-8 perces online videó
  • 55 feladat 6 letölthető Munkafüzetben
  • 6 letölthető Összefoglaló
  • 6 online tudáspróba (gyakorlásra)

Gyakorló kártyák

A könyv legfontosabb adatainak begyakorlásához készült egy 23 db-os kártyacsomag, melynek használatával a tanulás gyorsabb és élvezetesebb.

Kinek ajánljuk?

A videókat elsősorban általános iskolás gyermekeknek készítettük, …

A szövegezése nagyon egyszerű azért, hogy a legkisebbek is könnyen megértsék. A kisfilmek könnyen emészthetők, sok szemléltetést és gyakorlatot tartalmaznak. A csomaghoz tartozó gyakorló kártyák segítségével játékosan lehet begyakorolni a tanulást akadályozó tényezők felismerését és kezelését, így szórakozva vésődik be a lényeg.

… mégis ajánljuk 6-100 éves korig

A módszertan általános érvényű adatokat tartalmaz, így a benne lévő tudás az idősebb korosztály számára is éppen úgy hasznos mint a fiatalabbaknak. A különbség csak annyi, hogy a nagyobb tanulók ill. felnőttek gyorsabban mennek végig rajta, ám a végén a nagyobb élettapasztalattal összefüggésbe hozva a tanultakat, gyakran több és mélyebb megértést kapnak, mint a fiatalok.

A kezdő videókban kifejezetten a kisgyermekes szülőhöz szólok és megosztok pár hasznos bevált tanácsot, amivel gyermekedet jobban tudod segíteni a tanulásban.

Nem szükséges, de szívből javasoljuk, hogy szülőként is ismerd meg az egész anyagot, mert nem csak gyermeked segítése közben profitálhatsz belőle, hanem az élet más területein is: például az új szoftverek, eszközök kezelésének megtanulásakor, új munkakör feladatainak megértésekor szintén ezen a képességen múlik a siker.

A mai gyorsan változó világunkban talán a hatékony tanulási képesség a legfontosabb, hiszen minden mást ennek segítésével tudunk megtanulni.

„Gyermekeim kisiskolás korukban ismerték meg ezt a tanulási módszert, és ahogy nőttek, többször is átismételtük, ill. a nagyobbaknak szóló tanfolyamokat is elvégezték. Mindhárom gyermekem tanulása könnyed volt végig. Mi nem szenvedtünk az iskolától és tanulástól, és közben tanulmányi vagy sport versenyeket nyertek különösebb leterheltség nélkül, csak úgy saját kedvükre. Az osztálytársak nem így voltak ezzel. Gyermekeimnek ez a módszer olyannyira természetessé vált, hogy nem is értik, hogy más miért szenved. Kettő közülük azóta már sikeres felnőtt, és nagyon büszke vagyok rájuk, mert bárhová kerültek, könnyedén megállták a helyüket. Én úgy gondolom, hogy ez a módszer nagyon-nagyban hozzájárult ehhez. Szívből ajánlom mindenkinek!” T. J. anyuka

Csomag megrendelése:

17.200 Ft helyett 15.000 Ft