70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

ONLINE – Hogyan tanuld meg?

Pici korában minden gyermek örömmel tanul, szinte mindent. Hová tűnik ez az erős lelkesedés a gyerekekből a tanulással kapcsolatban? Szeretné, hogy gyermeke valamennyit ebből visszaszerezzen? Mindezt egyéni tempóban haladva?

A tanfolyamon sokan megértik, mi történt valójában, miért vesztették el a kedvüket, és megtanulják azt is, hogy a jövőben hogyan lehet elkerülni jellegzetes tanulási problémákat.

A videós tanfolyamot a stílusa miatt elsősorban általános iskolás gyermekeknek ajánljuk, de tartalmát tekintve a felnőttek számára is hasznos.

A tanfolyamot most nagy kedvezménnyel a könyvvel és a gyakorló kártyával együtt csomagban lehet megvenni: 2021. március 31.-ig, BEVEZETŐ ÁRON!


20% kedvezmény!

CSOMAG BEVEZETŐ ÁR: 17.300 Ft 
(Eredeti ár: Tanfolyam: 15.000 Ft, Hogyan tanuld meg? könyv: 4.200 Ft, Gyakorló kártya: 2.400 Ft, összesen: 21.600 Ft)

Kinek ajánljuk?

 • Önálló feldolgozásra: 9-10 éves tanulóknak ajánljuk.
 • Ennél fiatalabb, vagy nehezebben tanulók számára szülői segítséggel
 • A tartalom idősebb tanulók számára is hasznosítható. Amennyiben a lényegre koncentrálnak és nem tesznek túl nagy hangsúlyt a kisebbek számára kialakított stílusra, nagyon sokat profitálhatnak belőle.
 • Szülőknek, akik segítenek gyermekeiknek a tanulásában.

Mi a tanfolyam alapja

A „Hogyan tanuld meg?” című könyv, melyet kifejezetten gyermekek számára állítottak össze. A könyv egyszerű szövegezésű, jól demonstráló képekkel segíti az információ hatékony átadást. A videókban benne van a könyv teljes anyaga, de javasoljuk, hogy vásárold meg a könyvet is, hogy a tanfolyam elérésének lejárta után referenciának megmaradjon nálad a tanulás alapjait tartalmazó könyv.

Hogy képzeljem el ezt a tanfolyamot?

Egy egyszerű regisztráció után saját kurzusaidat fogjátok látni a számítógépen, ahol videó formában van a tananyag.

A videók segítségével gyermeked úgy tudja tanulni a tanfolyamot, mintha egy korrepetitor ülne mellette, és adná át a Hogyan tanuld meg? könyv anyagát. Nem önállóan kell olvasnia, mindent elmondunk, illetve felolvasunk a videón. A könyv szövegének megértését példákkal, plusz rajzokkal segítjük, és feladatokon keresztül gyakoroltatjuk be a tanultakat. A teljes anyag rövid, 5-10 perces részekre van bontva, amit könnyen végig tud nézni egyszerre a gyermeked.

Minden fejezet végén van tudáspróba is, ami akárhányszor elvégezhető. Ez nem igazán vizsga, sokkal inkább egy gyakorlási lehetőség a teljes tudás eléréséhez.

A videókban megjelenő feladatok letölthetők munkafüzet formában is.

A tudásanyag elkezdése előtti bevezető videókból minden szükséges információt megkaptok a gördülékeny haladáshoz.

Mit ad ez a tanfolyam?

A tanfolyamon haladva megértitek, hogy miből áll össze a tanulás. Ha probléma van vele, az miből fakad, hogy lehet észrevenni, és hogy lehet megoldani.

A gyermekek többsége fellélegzik, mert megérti, hogy ha nehezen megy neki a tanulás, nem vele van a baj. Egyszerűen csak nem tanították meg tanulni. Honnan tudná akkor, hogy hogyan kell jól csinálni?

Az online tanfolyam első lépés a tudatos tanulás felé, ahol saját kezetekbe tudjátok venni saját fejlődéseteket, és önmagában sok mindenre megoldást tud adni. Ezzel együtt a teljes lehetőséget akkor használod ki, ha alkalmazásba teszed a tanultakat a hétköznapi életben is. Nagyon megéri.

Tematika

 • Miért tanulunk?
 • Mire van szükség a tanuláshoz?
 • Mik akadályozhatják meg a tanulást?
 • Hogyan ismerjük fel, hogy mi a probléma?
 • Mit kell tenni, ha tanulás közben akadályba ütközünk?
 • Hogyan értsük meg igazán a szavakat?
 • Milyen egyszerű segédeszközöket használhatunk a jobb megértéshez?
 • Hogyan alkalmazzuk a tanultakat saját tanulásunkban?

Mennyi idő elvégezni?

A tanfolyam tiszta videó anyaga 4 óra. Mivel sok gyakorló feladat tartozik hozzá, ill. az ismétlésekkel, és tudáspróbákkal is számolva lehet akár 10-15 óra is. Érdemes egy-egy videó után hagyni elmélyülni a tanultakat, nem átrohanni az anyagon. Javasoljuk, hogy tervezzetek be erre rendszeres tanulási időpontokat, hogy ne legyen egyszerre túl sok, de folyamatos haladás legyen rajta. A tanfolyam részei között eltelt időkben pedig alkalmazzátok a korábban megtanultakat.

Van-e bármilyen előfeltétele?

Nincs.

Mit mondtak azok, akik elvégezték?

Az volt a sikerélményem, hogy miután megtanultam, hogy hogyan tanuljak, egy könyvet kellett olvasnom és nagyon jól tudtam alkalmazni az eddig tanultakat. (T. Ernő)

Nagyon élveztem, mert humoros volt. (S. Marcell)

Amit tanultam a tanfolyamon, mind új volt és szerintem majd remekül fogom használni a tanulásban is! (N. Dávid)