fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Európa okos puzzle – nagy méret

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Európa térképét megismerni hasznos, de a tanulás unalmas, ha magolással próbáljuk rögzíteni. Dobd fel a tanulást játékkal, és legyen igazi móka! Ebben segítenek a tartós, minőségi okos puzzlek, ahol több érzékszerv bevonása és a játékosság garantálja a tartós tudást.
Mert a tanulás szórakoztató! Olvass tovább!

16.500 Ft

Európa okos puzzle - Amikor a földrajz igazi móka!

Az Európa okos puzzle szórakoztatóvá teszi a tanulást.
Ismerősek azok a földrajz órák, ahol a tanár a táblára akasztott üres vaktérképpel várja a nebulókat? Hányan próbáltak az asztal alá bújni, nehogy nekik kelljen megkeresni Csehország nagyobb városait, vagy Németország folyóit? 

A vaktérkép gyakorlása sosem tartozott a diákok kedvenc elfoglaltságai közé, hiszen aki nem rendelkezik “fotómemóriával”, annak igen nehéz megjegyezni a városok, tájegységek, folyók, tengerek elhelyezkedését. Ráadásul a gyerekeket is igen nehéz az asztalhoz kötni, miközben ők játszani szeretnének.

Össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal? Természetesen!

Segítségével játékká válik a földrajz tanulás!

Az OkosPuzzle szórakoztatva ismerteti meg a gyerekekkel Európa országait, azok fővárosait, valamint a tengereket. A puzzle összerakása közben a látvány mellé tevékenység is társul, amely elősegíti a látottak rögzülését. A kirakós formái és azok tapintása könnyebbé teszi a térkép memorizálását. Mindezt játékként, mókaként megélve, amely lehet a család számára is mókás és értékes együttlét.

A 64-részes, minőségi faalapanyagból készült puzzle újra és újra szétszedhető, illetve összerakható anélkül, hogy a darabok sérülnének, szemben a papír alapú kirakósokkal.

Méret: 48x41x1,2 cm

Magyar, kézzel készült termék