fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Földrajz okos puzzle csomag

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Földrajz okos puzzle – A földrajz lehet móka és kacagás!
A vaktérkép komoly próbatétel elé állíthatja gyermekedet. A hagyományos papírtérképek bújásához fotografikus memória szükséges és még így is sokszor nehezen ég bele a tanulók agyába egy-egy kontinens, ország vagy tájegység elhelyezkedése. A monoton memorizálás közben gyerkőcödnek hamar elkalandozhat a tekintete és a tanulás szép lassan kútba esik.

Mit szólnál, ha létezne egy olyan játék, amely játszva tanítaná meg gyermeked számára a földrajzot?

33.750 Ft

A Földrajz okos puzzle csomagban összeszedtük azokat a játékos térképeket, amelyek segítenek elmélyíteni a földrajztudást!

A Földrajz okos puzzle nem csupán a térképolvasást szeretteti meg gyermekeddel. A minőségi fából készült kirakósoknak köszönhetően a gyerkőcöd nem csak látja, hanem tapintja is a térkép részeit. A formáknak és a darabok mozgatásának köszönhetően a motorikus képességek fejlődése mellett sokkal könnyebben rögzülnek a látottak. Ráadásul igazi családi élménnyé válik, ha többen is becsatlakoznak a tanulásba.

A csomag 3 db Magyarország térképet tartalmaz, amelyeken külön-külön a megyék, a nagytájak és a tájegységek találhatók meg. Ezenkívül a csomag tartalmaz egy Világtérképet a Föld kontinenseivel és Grönlanddal, illetve egy Naprendszer térképet a bolygókkal, fontosabb holdakkal és övekkel.

Csomag tartalma:

  • Naprendszer okos puzzle
  • Világtérkép okos puzzle
  • Magyarország nagytájai okos puzzle
  • Magyarország tájegységei okos puzzle
  • Magyarország megyéi okos puzzle

A Földrajz puzzle csomaggal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a kirakósokhoz, hiszen együttesen 10% kedvezmény jár az egyes térképek árából!