fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Magyarország megyéi okos puzzle – tanulni jó

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Magyarország megyéit minden iskolásnak meg kell tanulni. A földrajz órák egyik legnagyobb kihívása, amikor a gyerekeknek fejből kell megtanulniuk a megyéket és a megye székhelyeket. Bizony, tanuló legyen a talpán, aki mind a 19 megyét elsőre tökéletesen be tudja biflázni, majd elhelyezni a vaktérképen. Sokszor a teljesen hasonló csengésű nevek, vagy formájuk miatt lehet összekeverni őket. Máskor egyszerűen csak a papír térkép felett veszíti el a gyermek a türelmét és fordul inkább a játékok felé. Valljuk be, felnőttként is sokat puskázunk innen-onnan, amikor a keresztrejtvényben meglátjuk a feladatot: Déli megyénk, székhelye Pécs.

De akkor hogyan segíthetnél gyerkőcödnek a tanulásban?

7.500 Ft

Magyarország megyéi okos puzzle - játék és tanulás egyben!

A Magyarország megyéi okos puzzle miért a gyerekek kedvence? A vaktérkép tanulás többé nem unalmas mantrázás, hanem játék a családdal. A minőségi fából készült puzzle tapintásával, a formák megismerésével sokkal könnyebben memorizálható a megyék elhelyezkedése a térképen. A motorikus képesség a kirakós összeillesztésével jobban fejlődik, mintha a gyermek meredten bámulná a papír térképet.

A 23-részes puzzle többször szétszedhető, illetve összerakható. A kirakós darabjai, szemben a keménypapírból készült társaival, nem gyűrődnek, így többször is élvezhető, örökölhető játék.

Méret: 29,1x20x0,9 cm

Játssz többet és jobban jársz!

Vásárolj 3 db bármilyen OkosPuzzle térképet és 5% kedvezményt adunk a végösszegből!

Ha pedig 10 db bármilyen OkosPuzzle térképet vásárolsz, 10% kedvezményt adunk a végösszegből!