fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Magyarország nagytájai okos puzzle

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Magyarország nagytájai okos puzzle segítségével ismerjétek meg a hazai csodákat. Barangoljátok be képzeletben az Alföld sík vidékeit, vagy az Északi-középhegység erdejeit, és közben gyermeked megtanulja a vaktérképen is elhelyezni őket. A monoton tanulás és a nem túl izgalmas papír térkép miatt gyermeked figyelme hamar elfordul egy jóval érdekesebb elfoglaltság felé. Ha játszva tanul, az érdeklődése megmarad, és kinyílik a világ felé.

Gyakoroljatok játékosan és „mellesleg” szerezzen jó jegyet gyermeked földrajzból is!

7.500 Ft

Ha játékossá szeretnéd tenni a földrajzot, akkor a Magyarország nagytájai okos puzzle gyermeked kedvence lesz!

A Magyarország nagytájai okos puzzle kialakítása miatt nem tipikus tanulást segítő eszköz. Jobban szeretjük a játék kifejezéssel illetni, hiszen valóban jó móka lehet az egész család számára kitalálni, hogy Magyarország nagytájai hol helyezkednek el. A formák kitapintása tovább növeli a memorizálás hatékonyságát, fejlődik a motorikus képesség. Egy sokkal intenzívebb és szórakoztatóbb élményt nyújt nemcsak iskolás gyermekednek, de akár saját magadnak is.

A 13-részes minőségi fapuzzle újra és újra szétszedhető, majd összerakható. Szemben a papír alapú kirakósokkal, az okospuzzle darabjai nem sérülnek a használat során.

Méret: 29,1x20x0,9 cm

Több játék, több kedvezmény!

Vásárolj 3 db bármilyen OkosPuzzle térképet és 5% kedvezményt adunk a végösszegből!

Ha pedig 10 db bármilyen OkosPuzzle térképet vásárolsz, 10% kedvezményt adunk a végösszegből!