fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Magyarország tájegységei okos puzzle

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Magyarország tájegységei okos puzzzle segítségével élménnyé válik az a tanulás, ami magolással szörnyű szenvedés. A földrajz órán komoly megmérettetés a gyerek számára, amikor a táblánál állva meg kell mutatni a térképen, hogy merre van Mezőföld és Hajdúság. Az otthoni tanulás során pedig a papír térkép bámulása nagyon nehezen segít a tudásanyag elmélyítésében.

Van megoldás, hogy a gyermeked szeretni tudja a földrajzot és ne rettegjen a vaktérkép előtt!

7.500 Ft

A Magyarország tájegységei okos puzzle szórakoztatva ismerteti meg gyermekeddel hazánk tájainak elhelyezkedését!

A Magyarország tájegységei okos puzzle igazi családi élmény, ahol a játék össze van kötve a tanulással. A kirakós darabjainak alakja és a tájegységek elhelyezése a térképen segít memorizálni a látottakat. A darabok mozgatása során fejlődik a motorikus képesség, sokkal élénkebb, fogékonyabb az agy. Gyermeked nem tanulásként, hanem játékként fogja megélni a kirakózást, miközben tudat alatt megjegyzi a Magyarország tájainak pozícióját.

A 23-részes puzzle tetszőleges számú alkalommal szétszedhető, illetve összerakható. A papírkirakósokkal ellentétben az okospuzzle darabjai a minőségi faalapanyagnak köszönhetően nem sérülnek, nem torzulnak.

Méret: 29,1x20x0,9 cm

Játszatok többet, kedvezőbb áron!

Vásárolj 3 db bármilyen OkosPuzzle térképet és 5% kedvezményt adunk a végösszegből!

Ha pedig 10 db bármilyen OkosPuzzle térképet vásárolsz, 10% kedvezményt adunk a végösszegből!