fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Nagy Magyarország okos puzzle

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

A trianoni Magyarország okos puzzle a történelem megértését segíti. Minden magyar ember szívét megdobogtatja a látvány. Gondolatban felsejlik a hatalmas birodalom a maga jellegzetes formájával. A földrajz órán szintén vaktérképként kerülhet terítékre a trianoni békeszerződés előtti ország. A mai Magyarország főbb tájegységeit is nehéz megjegyezni, hát még a történelmi határok között meghúzódó részeket.

De hogy tudnád megszerettetni gyermekeddel a történelmi térképet, amelyet minden magyarnak érdemes ismerni?

9.900 Ft

Nagy Magyarország okos puzzle 2 in 1 játékos kereteken belül vezeti be gyermekedet a történelmi Magyarország területeire!

A nagy Magyarország okos puzzle a papírtérképekkel ellentétben nem csupán a látványra támaszkodik, hanem a tapintásra is. A kiváló minőségű fából készült kirakók formái és azok mozgatása segítenek memorizálni a látottakat, emellett fejleszti a motorikus mozgás is. A földrajz és történelem tanulás többé nem az íróasztal fölé görnyedő tevékenység, hanem akár játék is lehet az egész családdal.

A 15-részes puzzle tetszőleges számú alkalommal szétszedhető, valamint összerakható. Az egyes darabok a minőségi faalapanyagnak köszönhetően nem gyűrődnek, nem sérülnek, szemben a papír alapú kirakósokkal.

Méret: 29,1x20x0,9 cm

A több móka több kedvezménnyel jár!

Vásárolj 3 db bármilyen OkosPuzzle térképet és 5% kedvezményt adunk a végösszegből!

Ha pedig 10 db bármilyen OkosPuzzle térképet vásárolsz, 10% kedvezményt adunk a végösszegből!