fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Naprendszer okos puzzle

Magyarországon kívüli szállítás cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Hódítsd meg a csillagokat a Naprendszer okos puzzle segítségével! A földrajz órák egyik legizgalmasabb témája a Naprendszerünk. Melyik gyermek ne képzelné el magát asztronautaként, ahogyan egy űrhajóval elsiklik a Jupiter holdjai mellett földönkívüli élet után kutatva? Ám a valóság és a vaktérkép visszarántja a tanulókat a földre és számonkérésnél bizony már nevet is kell adni a Naprendszer bolygóinak és holdjainak. Azt hinnéd, hogy Európa és Magyarország tájai után ez a téma egyszerűbben megjegyezhető, de a gyerkőcöknek más a véleménye erről. A vaktérkép itt is vaktérkép, és az égitestek nevei korántsem olyan könnyűek, mint azt gondolnád.

7.500 Ft

Naprendszer okos puzzle elrepít a Naprendszer bolygói közé és megismerteti gyermekeddel őket!

A Naprendszer okos puzzle tábláján a főbb égitestek, fontosabb holdak és övek találhatók meg, valamint néhány adat a bolygókról. A kirakós az egész család számára élmény lehet, hiszen az egész Naprendszer “tapinthatóvá válik”. A formák helyének megtalálása, a darabok érzékelése mind-mind segít a tanulásban, ráadásul fejleszti a motorikus képességet.

A 11-részes puzzle újra és újra szétszedhető, és tetszőleges számú alkalommal összerakható. A minőségi faalapanyagnak köszönhetően a darabok nem sérülnek, szemben a papír alapú kirakósokkal.

Méret: 29,1x20x0,9 cm

A móka mellé kedvezmény is jár!

Vásárolj 3 db bármilyen OkosPuzzle térképet és 5% kedvezményt adunk a végösszegből!

Ha pedig 10 db bármilyen OkosPuzzle térképet vásárolsz, 10% kedvezményt adunk a végösszegből!