70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tanulmánykötet (támogatói ár)

Magyarországon kívüli szállítás cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Kategória:

A kötet bemutatja az oktatási szakma számára az Alkalmazott Oktatástan Magyarország tevékenységeit és a magyar iskolarendszerben elért eredményeit. Összefoglalója az iskolák osztálytermeiben zajlott országos kiterjedésű kísérleti projektjeinek és azok eredményeinek, valamint saját (Tudáskulcs) munkafüzetei és tankönyvei iskolapadban való használatát. A további részletekért görgess lejjebb!

6.000 Ft

Ez a könyv elsősorban az oktatási szakma számára készült. 2008 óta dolgozunk azon, hogy a magyarországi iskolákban és az osztálytermekben érjünk el eredményeket tanulási módszertanunk használatával. Mindezt ráadásul teljes körű dokumentálással: teszteredményekkel, szakértői elemzésekkel, tanári kérdőívekkel és interjúkkal, fényképekkel és filmekkel.

A kötet legtöbb fejezetében nem mi mesélünk, hanem olyan pedagógusok, szakemberek, szülők és tanulók mondják el a közös munka során szerzett tapasztalataikat, akik valóban ismerik vagy végigkövették munkásságunkat. Az itt bemutatott beszámolók nem vélemények. Minden, ami ebben a kötetben van, az nagyon is valóságos. Dolgoztunk az ország legkülönbözőbb pontjain, nagyon sok oktatási intézményben, elsősorban általános iskolákban: híres nagyvárosok iskoláiban, kevéssé vagy alig ismert települések intézményeiben, egészen az isten háta mögötti picinyke falusi iskolákig.

Amennyiben szeretnéd támogatni tevékenységeinket és ezáltal azt, hogy még több pedagógust és diákot juttathassunk a tanítás és tanulás öröméhez, lehetőséged van a könyvet támogatói áron megrendelni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanulmánykötet (támogatói ár)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük