fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Világtérkép fejlesztő játék

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

A világot leginkább utazva lehet megismerni, ám a földrajz dolgozatok előtt nincs idő az összes kontinenst végigjárni. A világtérkép fejlesztő játék segít abban, hogy könnyed legyen a tanulás, szemben a szokásos térkép fölé görnyedős biflázással. A papír fölött a gyermek figyelme rendre elkalandozhat, hiszen az érdeklődését semmilyen tevékenység nem köti le tanulás közben. Az okos puzzle fejlesztő játék aktív tanulást biztosít a világ kontinenseinek elhelyezkedésének megjegyzésére így valóban élvezetesen tanulhat gyermeked.

7.500 Ft

A Világtérkép fejlesztő játék segítségével élménnyé válik a földrajz tanulás!

A világtérkép fejlesztő játék szórakozva ismerteti meg a gyerekekkel a világ kontinenseit és Grönlandot. A puzzle tapintása, a földrészek formái segítenek a látvány rögzülésében, így könnyebben megjegyezhető a kontinensek elhelyezkedése. A gyermek nem tanulásként fogja fel a kirakóst, hanem szórakoztató tevékenységként. Emellett igazi családi kikapcsolódás lehet, amely összehozza a családot, illetve a tanulást a játékidővel.

A 9-részes puzzle tetszőleges számú alkalommal szétszedhető, illetve összerakható. Az egyes darabok a minőségi faalapanyagnak köszönhetően nem sérülnek, szemben a papír alapú kirakósokkal.

Méret: 29,1x20x0,9 cm

Most több játékkal jobban jársz!

Vásárolj 3 db bármilyen OkosPuzzle térképet és 5% kedvezményt adunk a végösszegből!

Ha pedig 10 db bármilyen OkosPuzzle térképet vásárolsz, 10% kedvezményt adunk a végösszegből!