fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Kommunikációs tanfolyam gyerekeknek

Kommunkikációs tanfolyam gyerekeknek kezdő kép

Kinek ajánljuk?

A kommunikáció az egyik legfontosabb készségünk, amelyet mindennap használunk az élet szinte minden területén már egészen pici korunktól. Ha gyermekünk már korán képes arra, hogy jól és hatékonyan kommunikáljon másokkal (legyen az egy barát, egy családtag, osztálytárs, tanár vagy bárki), nagyon sok problémától, feszültségtől és konfliktustól kíméli meg magát és persze szüleit is.

A tanfolyamot kb. 10-14 éves korú gyermekeknek javasoljuk, akik szeretnének kommunikációs képességükön fejleszteni. A nagyobbaknak a felnőtteknek szóló kommunikációs tanfolyamot javasoljuk.

Mit kap a gyermek a tanfolyamtól?

Jó kommunikációs készség nélkül a gyerekednek nem lesz sok barátja, nem lesz boldog, elégedett az életben. A világ az előtt a gyermek előtt áll nyitva, aki tudja, hogyan kommunikáljon jól. Ezen a tanfolyamon egyszerű gyakorlati feladatokkal megtanulja, hogy hogyan kommunikáljon szabadon bárkivel, hogyan kerekedjen felül a szégyenlősségén, hogyan kapjon választ a kérdéseire, hogyan kezeljen másokat megértéssel, hogyan értesse meg teljesen magát és juttassa át a nézőpontját. A jó kommunikáció az alapja minden emberi kapcsolatnak is.

A tanfolyamról

Ez egy gyakorlati tanfolyam, ahol gyermeked egy tanulópárral együtt végzi a gyakorlatokat saját tempóban a tanfolyami oktató vezetésével. Ha valamit nem értenek vagy bármilyen kérdés merül fel, akkor hozzá tudnak fordulni.

Gyerekek kommunikációs tanfolyamon tanulnak

Mennyi idő elvégezni?

Általában 12-14 óra. Ha ehhez több időre van szükség, az teljesen rendben van. Mi annak a híve vagyunk, hogy tanulóink megértsék és sikerrel alkalmazni tudják a tanultakat.

Van-e bármilyen előfeltétele?

Csupán annyi, hogy a gyermek képes legyen magabiztosan írni-olvasni, valamint önállóan dolgozni. A tanfolyam elvégzése valamilyen fokú önálló munkát igényel a gyermektől.

Kb. 10 éves kortól javasoljuk.

A kommunikációs tanfolyam gyerekeknek anyaga:

„Kommunikálni szórakoztató” tanfolyami jegyzet

Mit mondtak azok, akik elvégezték?

Most már tudok jól kommunikálni, és nem tudnak cikizni egyes dolgokkal. (Varga András)

 

Az a nyereségem, hogy a gyakorlatok egyre jobban mentek, ahogy haladtunk. Nagyon tetszett a kommunikációs tanfolyam. (Török Lilla)


Segített bátrabbnak lenni, erőteljesebben beszélni, hangosan. Magabiztosabbnak érzem magam. Nagyon jól éreztem magam, nem baj, hogy elment a hétvége.
(B. Réka 12 éves)

 

Elérhető időpontok

2023. május 6-7. (szombat-vasárnap) 9:00-18:00

Nem megfelelő létszám esetén az időpont-változtatás jogát fenntartjuk.

A képzés helyszíne:

1102 Budapest, Állomás u. 8.

Mennyibe kerül a Kommunikációs tanfolyam gyerekeknek?

35.000 Ft / fő   Az ár bruttó összeg. A tanfolyam ára az étkezést nem tartalmazza.

Kedvezmények

  • 20% PEDAGÓGUS kedvezményre vagy jogosult, ha aktív pedagógus vagy.  Ezt a képzésen a pedagógus igazolványoddal tudod igazolni.
  • 20% KISCSALÁD kedvezményt adunk, ha egy magánszemély 2 tanfolyamot egyszerre fizet egy háztartásban élők számára.
  • 25% NAGYCSALÁD kedvezményt vehetsz igénybe, ha magánszemélyként 3, vagy több tanfolyamot fizetsz egy háztartásban élők számára.

A családi kedvezmény feltételei:

  • egy számlán szerepelő tanfolyamokra érvényes,
  • magánszemély számára állítjuk ki a számlát,
  • egy családi kasszán vannak a tanfolyamot igénybevevők.

Ha jogosult vagy a családi kedvezményre és szeretnéd igénybe venni, nem kell mást tenned, csak a jelentkezéskor írd be a megfelelő kedvezmény megnevezését a kuponkódhoz.

Elérhetőségek

Telekesi Edit Tea
70/627-5516
telekesi.edit@apshun.hu

Jelentkezés >>

<< Visszalépés a tanfolyamokhoz