70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tanfolyamok

Gyerek tanfolyamaink:

Hogyan tanuld meg? online oktatócsomag

Pici korában minden gyermek örömmel tanul, szinte mindent. Hová tűnik ez az erős lelkesedés a gyerekekből a tanulással kapcsolatban? Szeretné, hogy gyermeke valamennyit ebből visszaszerezzen? Mindezt egyéni tempóban haladva?

A videók közben sokan megértik, mi történt valójában, miért vesztették el a kedvüket, és megtanulják azt is, hogy a jövőben hogyan lehet elkerülni jellegzetes tanulási problémákat.

9-15 éves gyermekeknek ajánljuk.

BEVEZETŐ ÁRON! 20% kedvezménnyel!

Ár: 17.300 Ft
(A csomag tartalmazza az online oktatóvideókat, a Hogyan tanuld meg? könyvet, és a Gyakorló kártyát is.)

További információk →

Hogyan tanuld meg?

A tanulás szórakoztató, ha tudjuk, hogyan tanuljunk. Csak akkor kellemetlen elfoglaltság, ha beleütközünk a tanulás három akadályába, és nem tudjuk, mit tegyünk velük.

Ez a három akadály a kizárólagos oka annak, ha egy gyereknek elterelődik a figyelme, vagy nem tud összpontosítani. Ezen a tanfolyamon gyermeked megtanulja, hogyan lehet ezeket felismerni és kezelni. Tanulásmódszertan kb. 11-15 éveseknek.

Ár: 30.000 Ft + 3.600 Ft könyv (ha még nincs meg)

További információk →

Gyerek kommunikációs tanfolyam

A kommunikáció az egyik legfontosabb készségünk, amelyet mindennap használunk az élet szinte minden területén már egészen pici korunktól. Ha gyermekünk már korán képes arra, hogy jól és hatékonyan kommunikáljon másokkal (legyen az egy barát, egy családtag, osztálytárs, tanár vagy bárki), nagyon sok problémától, feszültségtől és konfliktustól kíméli meg magát és persze szüleit is.

Ár: 35.000 Ft

További információk →

Tanulási képességek javítása

A tanulás képessége az egyik legfontosabb jártasság az életben. Ha nem tudunk tanulni, nem tudunk fejlődni, nem tudunk lépést tartani a világgal. Ha gyermekünk nem képes arra, hogy ismereteket sajátítson el, akkor lemarad. És nem csak az iskolában, hanem később az életben is.

Tanulásmódszertan kb. 16-18 éveseknek.

Ár: 38.000 Ft

További információk →

Felnőtt tanfolyamaink:

Haladó korrepetitori tanfolyam

Olyan pedagógusoknak, magántanároknak, korrepetitoroknak ajánljuk, akik szeretnének egy hatékony módszert elsajátítani annak érdekében, hogy sikeresebbek legyenek az oktatásban.

Emellett olyan szülőknek, akik szeretnének sikerrel segíteni gyermeküknek a tanulásban, házi feladatokban.

Ár: 38.000 Ft + 3.600 Ft könyv (ha még nincs meg)

További információk →

Gyereknevelési tanfolyam

Tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének sikeresebbek lenni ezen a csodálatos területen. Legyél akár kismama vagy épp teljesen kezdő, aki még csak a gyermekvállalást tervezi, gyakorló szülő, esetleg gyerekekkel foglalkozó pedagógus, ezek az alapelvek és gyakorlatok hasznosak lesznek a számodra.

Ár: 32.000 Ft

További információk →

Felnőtt kommunikációs tanfolyam

A kommunikáció az egyik legfontosabb készségünk, amelyet mindennap használunk az élet szinte minden területén. Ha képesek vagyunk arra, hogy jól és hatékonyan kommunikáljunk másokkal (legyen az egy barát, egy családtag, üzlettárs vagy bárki), nagyon sok problémától, feszültségtől és konfliktustól kíméljük meg magunkat.

Ár: 45.000 Ft

További információk →

A megadott árak bruttók árak.

Kérdésed van? Egyedi megoldásra lenne szükséged? Keresd tanulási szakértőnket, Teát!

Alkalmazott Oktatástan Magyarország
Telekesi Edit
70/627-5516
telekesi.edit@apshun.hu

Oszd meg!