70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

A tanulás alapvető kézikönyve

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Miért nem szeret valaki tanulni?

Mert nem tudja a helyes módszert, hiszen senki nem tanította meg neki.
Ennek a könyvnek a célja: a tanulási képesség növelése. Egy különlegesen hatékony tanulásmódszertani könyv fiatalok és felnőttek számára. Aki megtanulja és használja a könyvben leírtakat, felgyorsul a tanulása és stabilabbá válik a megszerzett tudása.
További részletekért görgess lejjebb!

5.400 Ft

A Tanulás alapvető kézikönyve segít abban, hogy egy életre megszeresd a tanulást

A Tanulás alapvető kézikönyve egy erős kapasztkodó a sikeres élethez a ma emberei számára. Rohanó világunkban az információ mennyiségnél jobban csak az elvárások nőnek. A folyamatosan pörgő újdonságok, változások és pontosítások miatt egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy elfelejts tanulni, tanulni és tanulni! De belegondoltál-e abba, hogy a tanulás nem velünk született képesg? Nem olyan, mint a lélegzetvétel, hogy azonnal tudjuk, hogyan kell, mégha világunk ezt is akarja sugallni nekünk. Biztos, hogy eddig  "jól” tanultál? Tudod-e használni az életben az eddig tanultakat? Ha nyűgnek érezted, akkor valami nem teljesen kerek.

Akadnak lemaradt diákok, bukdácsoló egyetemisták, kevésbé gyorsan betanuló újoncok, és az új dolgoktól idegenkedő idősebbek is a munkahelyeken, ahol nem a hozzáállás, sokkal inkább a megfelelő tanulási módszer ismeretének hiánya okozza problémát. A jó pap holtig tanul szállóige örökbecsű. De nem mindegy, hogy a tanulás folyamata hosszadalmas és fárasztó, vagy inkább inspiráló és töltekező.

A Tanulás alapvető kézikönyve az életen át tartó tanulásra készít fel, méghozzá úgy, hogy ne érezd fárasztónak az információk befogadását!

Nem csupán az iskolai számonkérésekre készít fel, hiszen a könyv által átadott módszertan végigkísér az egyetem végéig, sőt, azon is túl! A munkahelyi tudásanyag gyors és hatékony elsajátításában is komoly támaszt nyújthat. Az új területek, alkalmazások, gépek kezelésének megtanulása folyamatosan jelen van egész életünkben, a munkahelyen kívül is.

Ez a  könyv a fiatalokat, illetve a felnőtteket szólítja meg. Részletesen szemlélteti a tanulási problémák anatómiáját, azok megoldását, illetve komoly hangsúlyt fektet az alkalmazásra. További segítséget nyújt ahhoz, hogy az élethelyzetekben hogyan lehet alkalmazni a hatékony tanulást. Az élet sokkal könnyebb, ha gyorsan tanulunk. Ehhez adjuk meg most a módszert.

A könyvből megtudod, hogy

  • Miért tanulsz valamit könnyen, és mást miért nehezen?
  • Hogyan lehet köze a fejfájásnak és más kellemetlen érzésnek a tanuláshoz?
  • Miért kalandozik el a figyelem annak ellenére, hogy érdekel a téma?
  • Mi köze van a szótáraknak ahhoz, hogy hogy végzed a munkádat?
  • Miért idegesít fel néhány téma, vagy szöveg, amikor olvasod?
  • Miért esett ki az iskolai anyag nagy része a fejedből?
  • Mi a köze a tanulásmódszertannak ahhoz, hogy el tudsz-e végezni egy gyakorlati feladatot?