70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Hogyan tanuld meg – gyakorlókártyák

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

A Hogyan tanuld meg – gyakorlókártyák azért készültek, hogy velük a tanuló játékosan, de alaposan tanulja meg és gyakorolja be a tanulás akadályainak felismerését és leküzdését. A Hogyan tanuld meg című könyvhöz készült, azzal együtt adja meg a teljes tudást. A további részletekért görgess lejjebb!

2.800 Ft

A Hogyan tanuld meg című könyvben megtalálható, hogy a tanulás természetes folyamatában mi az, ami megakadályozza a megértést. Ezekben a helyzetekben a gyermek viselkedése árulkodik arról, hogy baj van. A  Hogyan tanuld meg gyakorlókártyák ezeket a jeleket tanítják meg felismerni és a valódi okot kezelni. A kártya abban segít, hogy a gyermek játékosan gyakorolja be ezeket a létfontosságú tudnivalókat, amik egész életében stabil kapaszkodót jelentenek bármilyen tudás gyors megszeréséhez.

A kártyákat tudja használni egyedül is, de többen is játszhatnak vele. Közösen még szórakoztatóbb, és közben észrevétlenül rögzül a tudás. A kártya egyik oldalán egy rajzosan bemutatott szituáció található, míg a másik oldalán a magyarázat és a megoldás.

A  Hogyan tanuld meg gyakorlókártya csomag a Hogyan tanuld meg könyv és tanfolyam kiegészítője, 23 db kártyát tartalmaz.

Ha szeretnél még több segítséget kapni a könyv tartalmának megtanulásához, javasoljuk a kedvezményes áron megvásárolható: Hogyan tanuld meg online videós csomagot, ami tartalmazza a Hogyan tanuld meg könyvet + gyakorlókártyát + a könyvhöz készült Online oktatóvideókat is.