70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Hogyan tanuld meg? – könyv

Magyarországon kívüli szállítás cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Kategória:

Hiánypótló tankönyv, amely azt mutatja be, hogyan is kell valamit megtanulni és valóban megérteni. Gyermekeknek ajánljuk, valamint olyan felnőtteknek, akik gyermeküket, tanítványaikat szeretnék segíteni a tanulásban. A további részletekért görgess lejjebb!

4.200 Ft

Az önálló tanulás képessége mai világunkban az egyik legfontosabb képesség.

Sajnos, az a tapasztalat, hogy bár mindenhol (legyen az iskola vagy később egy munkahely) elvárják, hogy a diák tudjon tanulni, és osztályozzák annak eredményét, sosem tanítják meg neki, hogyan is kell csinálni.

Ezért is készült ez a hiánypótló tankönyv!

A könyvet olyan gyermekeknek, fiataloknak javasoljuk, akik már tudnak önállóan olvasni. Azok a felnőttek is nagy hasznát veszik, akik gyermeküket, tanítványaikat szeretnék segíteni a tanulásban.

A könyv sok ábrával, egyszerű példákkal, lépésről lépésre mutatja be a tanulás akadályait és azok megnyilvánulásait. Ezentúl megadja az akadályok kezelésének módját, legfontosabb eszközeit.

Tematika, fejezetcímek:

  • Hogyan tanuld meg?
  • A tanulás első akadálya
  • A tanulás második akadálya
  • A tanulás harmadik akadálya
  • A szavak jelentésének megtanulása
  • Bemutatás a tanulás során

A könyvet olyan gyermekeknek javasoljuk, akik már tudnak önállóan olvasni. Azok a felnőttek is nagy hasznát veszik, akik gyermeküket szeretnék segíteni a tanulásban.

A könyv leghatékonyabb feldolgozása és megértése érdekében, érdemes online vagy tanfolyamtermi tanfolyam formájában tanulni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogyan tanuld meg? – könyv” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük