70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Hogyan tanuld meg? könyv

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg? könyv gyermekednek, az önálló tanulás elsajátításához!

Az iskola az életre nevel. Na, de ki vagy mi készíti fel gyermeked az iskolára? Hogyan segíthetnél neki elsajátítani a megfelelő tanulási módszert, hogy ne maradjon le diáktársaitól? El lehet-e érni, hogy a tanulás iskolás csemetéd számára ne okozzon nehézséget és könnyedén vegye az akadályokat?

4.800 Ft

A tanulás is megtanulható! Így segít a Hogyan tanuld meg? könyv felkészülni az iskolára

Gyermekeknek készült tankönyv a tanulásról? Miért is ne? Hiszen csemetéd nem úgy született, hogy a helyes tanulási módszerekkel a fejében lépje át az iskola küszöbét. Vannak gyermekek, akik ösztönszerűen felismerik a helyes irányvonalat és vannak olyanok, akiknek szükségük van útmutatóra, hogy ne kudarcként éljék át az első komoly megmérettetéseket. Szülőként, tanárként nem lehetsz ott minden egyes pillanatban, hogy segítsd a feladatok megértésében. A Hogyan tanuld meg könyv alapján a helyes tanulási módszer elsajátítása a számonkérések, dolgozatok előtt olyan magabiztos, erős alapot adhat a gyerkőcödnek, amely végig kísérheti iskolás éveit és hozzájárulhat a jó tanulmányi eredményéhez.

A Hogyan tanuld meg? könyv nem klasszikus tankönyv

A tanulás során felbukkanó nehézségeket és azok megoldását vázolja fel kifejező ábrákkal, valamint jól érthető példákkal. A könyv segítségével gyermekeddel együtt ismerkedhettek meg a tanulás akadályaival, és azok leküzdésével. Megérted, hogy hogy keletkeznek a problémák, és megtanulod időben felismerni és elhárítani a bajt.

A könyv ugródeszka a komplexebb iskolai feladatok megértéséhez, de védőháló is egyben, hogy gyermeked zökkenőmentesen tudjon a betűk megismerése után elmerülni munkafüzetek leckéiben.

Kisiskolás gyermekednek ajánljuk, aki már elsajátította az olvasás csínját-bínját, de még nem nézett szembe a felmérők félelmetes és izgalmas világával. Tanulmányozhatja egyedül vagy a segítségeddel, de a leghatékonyabb, ha követitek az online vagy jelenléti tanfolyamot is.

Mikre találod meg a választ a könyvben?

  • Mi az, ami még azelőtt megakadályozza a tanulást, mielőtt elkezdenénk?
  • Mi köze lehet a hasfájásnak, szemfájásnak a tanuláshoz?
  • Mi okozza, hogy néha összezavarodunk tanulás közben?
  • Miért felejtjük el azt, amit tanultunk?
  • Mi az a tanulási hiba, ami megakadályozza azt, hogy megtegyél valamit?
  • Milyen eszközöket használjunk a hatékony tanuláshoz?

A könyvre épülő online videótanfolyam csomag (videó+könyv+gyakorlókártya) ajánlatot: itt találod!