fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Szorzókártyák játék

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

A Szorzókártya játék szórakozva fejleszti gyermeked számolási képességét!

A matematika tudománya a négy alapműveletre épül: összeadás, kivonás, szorzás, osztás. Ha az alapműveletek használatában nem szerez nagy jártasságot a gyermek, akkor bizony a későbbi tanulmányok egyre nehezebbé válnak. Csak idő kérdése, hogy mikor omlik össze a gyenge alapokra épült kártyavár.

Bár a szorzást alsóban tanulják, a tapasztalat az, hogy a felvételire készülő felsősök sem rendelkeznek a szükséges jártassággal. Emiatt a számolás nem lesz pontos, vagy túl sokáig tart, és nem marad idő minden feladatra. Ezen sok pont múlhat a felvételin!

Gyakoroljátok be a szorzást játékosan, matekozzatok észrevétlenül!

3.500 Ft

Mire jó a Szorzókártya játék?

A Szorzókártya játék nem csak alsósoknak készült! A felsőbb osztályokban előkerülő matematikai problémák gyökere legtöbbször az alapműveletek megfelelő begyakorlásának hiányára vezethető vissza. A szorzáshoz nem elég tudni az elméletet, gyorsan és pontosan kell tudni a számolásokat elvégezni. Előzzétek meg a bajt, gyakoroljátok be a szorzást!

„A tanulás szórakoztató!” nem közhely többé a SZORZÓKÁRTYA játékkal!

A kártyákhoz mellékelünk egy Játékszabály leírást is. Ebben 7+7 izgalmas játékot is találtok, amivel gyermeked egyedül vagy társasjáték formájában is, játszva sajátíthatja el a szorzótáblát. A családdal, barátokkal a közös játék élmény észrevétlenül válhat képességfejlesztéssé.