fbpx

70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tudáskulcs Haladó csomag (ajándék Útmutatóval)

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Lehet, hogy alsóban kiválóan vette gyermeked az iskola akadályait, de felsőben kicsit belassult, vagy változóvá vált a teljesítménye. Minden gyermek életében akadnak hullámvölgyek, amikor úgy érzik, nehezebben megy a tanulás. Ilyenkor érdemes résen lenni. Ha azt látod, hogy gyermeked jegyei romlanak, vagy tartósan kezd elmenni a kedve a tanulástól, elmaradoznak a házi feladatok, nem kell egyből megijedni. Elképzelhető, hogy megakadt a tananyagban és nem tudja, hogyan jusson tovább. Ilyenkor segíthet a Tudáskulcs Haladó csomag.

6.980 Ft

Nézz bele a Matematika 1. munkafüzetbe»

Hatékony segítség felső tagozatos gyermeked számára.

A Tudáskulcs Haladó csomag mentőöv a mélyvízbe került felsősök számára. Bár sokan nem gondolnak rá, de a nyelvtan és a matematika az összes többi tantárgy alapja is. Ha gyermeked ezeket nem érti teljesen, a többi tantárgy is elcsúszhat rajta, és az iskolai élet könnyen  pokollá válhat. A küzdelmes és kínlódásokkal teli tanulás után a rossz jegy, a rosszalló pillantások, szidás semennyire nem könnyít a helyzeten, sőt negatívan hat a magatartásara és az önbizalomra is.

De nem kell belemenni ebbe a süllyedő spirálba! A totális teljesítményromlás előtt segíthetsz gyermeked tudását és önbizalmát visszaszerezni. A Tudáskulcs Haladó csomag munkafüzeteit épp ebből a célból hoztuk létre, hiszen sok gyermek járt már hasonló cipőben. A sikeres korrepetitori gyakorlatot varázsoltuk át ebbe a könnyen érthető, szórakoztató, mégis hatékonyan tanító formába.

A csomag 3 db A5-ös munkafüzetet tartalmaz, amely a felsős matematika legnehezebb témáiban és a szófajok világában tesz rendet a fejekben. Következetes és érthető nyelvezetének köszönhetően gyermeked egyedül is meg tudja oldani a feladatokat. A hatékony tanulásban Te is segíthetsz neki a csomaghoz járó útmutatóval, amellyel a maximumot hozhatjátok ki a munkafüzetekből.

A Nyelvtan - Szófajok füzet nyelvtanulók számára kiemelten hasznos lehet, mivel az idegen nyelv tanulása közben a nyelvtani megnevezésekkel folyamatosan találkozni fog, és ott már azt feltételezik, hogy ezeket stabilan érti.

Ideális, ha a Tudáskulcs Kezdő csomag után megy rajta végig a tanuló.

A Haladó csomag tartalma:

  • Nyelvtan – szófajok
  • Matematika 1.
  • Matematika 2.
  • Útmutató

Kezdjétek el még ma a tanulást!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tudáskulcs Haladó csomag (ajándék Útmutatóval)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük