70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tanítsd meg olvasni és írni csomag

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Szülői kézikönyv és Foglalkozástervek

Sok szülő tart attól hogy elront valamit, amikor segíteni akar gyermekének. Ezek a kiadványok azért készültek el, hogy aki szeretne, bátran bele merjen vágni, hogy megszerettesse gyermekével az olvasást. Most adunk számodra egy Kézikönyvet és egy Foglalkozástervet is, amik átlendítenek a kezdeti nehézségeken, és mindig kéznél lesznek, hogy magabiztosabb légy.

Szerettesd meg gyermekeddel az olvasást!

Vágjatok bele Ti is!

Örömteli és eredményes haladást kívánunk!

5.000 Ft

A Tanítsd meg olvasni és írni csomag két kiadványból áll:

  1. Szülői kézikönyv olvasás és írás tanításához, valamint korrigálásához (61. oldal)
  2. Foglalkozástervek (141. oldal)

Ezeket a kiadványokat az általunk kiadott "abc könyv"-höz és az "abc írás munkafüzetek"-hez készítettük, hogy segítségükkel gördülékenyen tudd segíteni gyermekedet az olvasás megszerettetésében.

A Szülői kézikönyvet úgy állítottuk össze, hogy lépésről lépésre készítünk fel arra, hogy végül már segítség nélkül is hatékonyan tudj segíteni gyermekednek az olvasás és írás
tanulásában. Nem csak a teendőket adjuk meg, hanem a megfelelő körülmények megteremtéséhez szükséges egyéb információkat is.
Az anyag célja nem az, hogy elárasszunk még több adattal, hanem az, hogy rendelkezz mindennel ahhoz, hogy sikeresen tudj segíteni gyermekednek!
Egy-egy elméleti rész megértése után jön a gyakorlat, így ahogy gyermeked fejlődik, te is folyamatosan válsz egyre rutinosabb segítővé.
Ha a leghatékonyabb módon szeretnél segíteni gyermekednek, akkor:
• haladjatok sorban,
• ne hagyjatok ki részeket,
• végezzetek el minden gyakorlati feladatot is!
Az itt megszerzett tudás nagy részét nem csak az olvasás tanításban, hanem más tantárgynál is fel fogod tudni használni.

A Foglalkozástervek tartalmazzák foglalkozásra bontva az anyag feldolgozásának aprólékos lépéseit. Eleinte nagyon részletesen adjuk meg, aztán mire belejössz, már egyre vázlatosabbá válik. Terveink szerint néhány foglalkozás után már önállóan tudtok haladni.

Célunk, hogy ezekkel a kiadványokkal a kezdeti nehézségeken átlendítsük azokat a szülőket is, akik önállóan nem mertek nekivágni.

Kezdjétek el hát!

Örömteli és eredményes tanulást kívánunk!

Az Olvasáscsomag részei:

  • abc könyv
  • abc kibetűs írás munkafüzet
  • ABC nagybetűs írás munkafüzet
  • Tanítsd meg - Szülői kézikönyv
  • Tanítsd meg - Foglalkozástervek