70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tanulmánykötet

Magyarországon kívüli szállítás cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Kategória:

A kötet bemutatja az oktatási szakma számára az Alkalmazott Oktatástan Magyarország tevékenységeit és a magyar iskolarendszerben elért eredményeit. Összefoglalója az iskolák osztálytermeiben zajlott országos kiterjedésű kísérleti projektjeinek és azok eredményeinek, valamint saját (Tudáskulcs) munkafüzetei és tankönyvei iskolapadban való használatát. A további részletekért görgess lejjebb!

3.000 Ft

Ez a könyv elsősorban az oktatási szakma számára készült. 2008 óta dolgozunk azon, hogy a magyarországi iskolákban és az osztálytermekben érjünk el eredményeket tanulási módszertanunk használatával. Mindezt ráadásul teljes körű dokumentálással: teszteredményekkel, szakértői elemzésekkel, tanári kérdőívekkel és interjúkkal, fényképekkel és filmekkel.

A kötet legtöbb fejezetében nem mi mesélünk, hanem olyan pedagógusok, szakemberek, szülők és tanulók mondják el a közös munka során szerzett tapasztalataikat, akik valóban ismerik vagy végigkövették munkásságunkat. Az itt bemutatott beszámolók nem vélemények. Minden, ami ebben a kötetben van, az nagyon is valóságos. Dolgoztunk az ország legkülönbözőbb pontjain, nagyon sok oktatási intézményben, elsősorban általános iskolákban: híres nagyvárosok iskoláiban, kevéssé vagy alig ismert települések intézményeiben, egészen az isten háta mögötti picinyke falusi iskolákig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanulmánykötet” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük