70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tudáskulcs munkafüzetek teljes csomag

Magyarországon kívüli szállítás cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Hogy a tanulás időszaka könnyebb, játékosabb és élvezetesebb legyen gyermeked számára, vedd meg a Tudáskulcs munkafüzetek teljes csomagját! Élvezd Te is gyermeked csillogó szemében az érdeklődés és lelkesedés új szikráját!

12.500 Ft

Mi ez a Tudáskulcs csomag?

Ez egy tanulási képesség fejlesztő munkafüzet csomag gyermekek számára. Használata által gyermeked újra visszanyerheti önbizalmát és a tanulás iránti szeretetét. Ismerd meg a Tudáskulcs csomag által nyújtott varázslatos lehetőségeket!


Hogy néz ki belülről? 

Nézz bele a Matematika 1. munkafüzetbe»

Nézz bele a Számtan munkafüzetbe»

Nézz bele a Mértékegységek munkafüzetbe»

Nézz bele a Nyelvtan - Alapok munkafüzetbe»

Miért hoztuk létre?

A TUDÁSKULCS munkafüzet sorozatot olyan magyar pedagógusok állították össze, akik mind az iskolai oktatásban, mind az egyéni fejlesztésben nagy gyakorlattal rendelkeznek. A sikeres fejlesztési módszerüket foglalták bele ezekbe a füzetekbe, hogy mégtöbb gyermeknek tudjanak segíteni vele.

Sokéves tapasztalatuk azt mutatta, hogy az általában magasabb szintű tanulmányoknál (felső tagozat illetve középiskola) felszínre kerülő problémák döntő többsége valójában az egy-egy tantárgy megalapozásánál kimaradt hiányosságokra vezethető vissza. Amikor az alapokat kezelték, a magasabb szintű tudás könnyen elsajátíthatóvá vált.

Amennyiben ezt nem kezelték, hiába készítették fel a tanulókat az aktuális tárgyból óráról órára, a tantárggyal való kapcsolatuk csak addig javult, míg korrepetálás alatt álltak, utána visszaestek, és stabil emelkedés nem történt.
A füzeteket szakemberek is tesztelték, és egyértelműen magasabb fejlődést értek el akik használták. (Honlapunkon található több referencia video a teszelés eredményeiről.)

Mit tartalmaz a Tudáskulcs teljes csomag?

7 db színes, A/5-ös munkafüzetet tartalmaz, valamint egy útmutató ami hatékony segítséget nyújt akár szülőként, akár pedagógusként abban, hogy a lehető legtöbbet tudjátok kihozni a füzetekből. Az itt feldolgozott témakörök megalapozzák a teljes tanulási területet, mert minden további tudás ezekre épül. 

A teljes csomag tartalma:

  • Tanulási Alapszavak
  • Nyelvtan – Alapok
  • Nyelvtan – Szófajok
  • Számtan
  • Matematika 1.
  • Matematika 2.
  • Mértékegységek
  • Útmutató

Használd szülőként gyermeked vagy pedig tanárként, magántanárként tanítványod fejlesztéséhez, szerezzétek meg Ti is pozitív eredményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tudáskulcs munkafüzetek teljes csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük