70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tudáskulcs – Teljes csomag

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Fejlesztés, felzárkóztatás

Ha a gyermeked tanulmányi átlaga elkezd romlani, nem feltétlenül az jut eszedbe, hogy bizonyos szavakat kellene elmagyarázni neki. Elkezdesz többet foglalkozni vele, vagy korrepetálásra küldöd, hogy megértse a tananyagot. De a felzárkóztatás hosszútávon csak akkor térül meg, ha a tantárgyat megalapozó kulcs fogalmakkal tisztában van gyermeked. Ezért készültek el a Tudáskulcs munkafüzetek.

Csomagban olcsóbb! Az itt megadott csomagár 15%-os kedvezményt tartalmaz.

16.300 Ft

A Tudáskulcs munkafüzetek olyan pedagógusok bevonásával készültek, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a tanulmányi fejlesztésben.

A Tudáskulcs munkafüzetek egy gyakori probléma kezelésére adnak hatékony segítséget. Gondoltad volna, hogy a felsőbb tanulmányokban elakadhat gyermeked, ha az alapfogalmakat nem, vagy nem teljesen értette meg? A fejlesztő pedagógusok rendszeresen szembesülnek azzal, hogy az elakadt diákoknál a legalapvetőbb fogalmak valódi megértése soha nem történt meg. Ingoványos talajra nem lehet masszív erődöt építeni, ezért ahogy halad a tanuló az évfolyamokon, folyamatosan kerül egyre nagyobb bajba.  

A betonbiztos alapok alkotóelemei főként a tanulással kapcsolatos fogalmak, a matematika és a nyelvtan területe. Ha csemetéd nem boldogul könnyedén az iskola világában, akkor lehet, hogy nála sem lettek az alapok megfelelően kiépítve. Ez folyamatos önbizalomhiányt is okozhat, már pedig a szorongás sem a tanulmányi átlag emelését, sem az iskolai aktivitást nem segíti.

Hogy néznek ki belülről a Tudáskulcs munkafüzetek?

Nézz bele a Matematika 1. munkafüzetbe»

Kukkants bele a Számtan munkafüzetbe»

Mértékegységek munkafüzet belülről»

Nézd meg a Nyelvtan - Alapok munkafüzetet»

Miért hoztuk létre a Tudáskulcs munkafüzeteket?

A TUDÁSKULCS munkafüzet sorozatot olyan magyar pedagógusok állították össze, akik mind az iskolai oktatásban, mind az egyéni fejlesztésben nagy gyakorlattal rendelkeznek. A sikeres fejlesztési módszerüket foglaltuk bele ezekbe a füzetekbe, hogy mégtöbb gyermek kaphasson hatékony segítséget.

Sokéves tapasztalatuk azt mutatta, hogy általában a magasabb szintű tanulmányoknál (felső tagozat illetve középiskola) felszínre kerülő problémák döntő többsége valójában egy-egy tantárgy megalapozásánál kimaradt hiányosságokra vezethető vissza. Amikor az alapokat kezelték, a magasabb szintű tudás is könnyen elsajátíthatóvá vált.

Amennyiben ezt nem kezelték, hiába készítették fel a tanulókat az aktuális tárgyból óráról órára, a tantárggyal való kapcsolatuk csak addig javult, míg korrepetálás alatt álltak, utána legtöbb esetben visszaestek, és stabil emelkedés nem történt.

A munkafüzetek képességfejlesztő hatását gyermekpszichológusok is vizsgálták. A mérések alapján azt állapították meg, hogy összességében egyértelműen magasabb fejlődést értek el azok a diákok, akik használták a Tudáskulcs munkafüzeteket. (Honlapunkon található több referencia video, ahol szakemberek beszélnek a munkafüzetek használatának eredményeiről.)

Mit tartalmaz a Tudáskulcs teljes csomag?

7 db színes, A/5-ös munkafüzetet tartalmaz, valamint egy útmutatót ami hatékony segítséget nyújt akár szülőként, akár pedagógusként abban, hogy a lehető legtöbbet tudjátok kihozni a füzetekből. Az itt feldolgozott témakörök megalapozzák a teljes tanulási területet, mert minden további tudás ezekre épül.

A teljes csomag tartalma:

  • Tanulási Alapszavak
  • Nyelvtan – Alapok
  • Nyelvtan – Szófajok
  • Számtan
  • Matematika 1.
  • Matematika 2.
  • Mértékegységek
  • Útmutató

Használd szülőként gyermeked, tanárként, magántanárként tanítványod fejlesztéséhez, és szerezzétek meg Ti is pozitív eredményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tudáskulcs – Teljes csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük