70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tudáskulcs – Nyelvtan csomag

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

A magyar a világ legnehezebb nyelve – tartja sok külföldi és bizony honfitársunk is. A nyelvtan fejlesztés nem új keletű dolog, hiszen a megannyi ragozás, toldalék és szabály miatt még a felnőttek is sokszor vakarják a fejüket. Ám az írásbeli és a szóbeli kommunikáció elengedhetetlen alapja a nyelvtan, nélküle gyermeked az élet egyéb területein is falakba ütközhet, sőt az idegennyelvtanulás is elakadhat.

Csomagban olcsóbb! Az itt megadott csomagár 10%-os kedvezményt tartalmaz.

7.910 Ft

Nézz bele a Nyelvtan - Alapok munkafüzetbe»

A Tudáskulcs Nyelvtan munkafüzet csomag édes anyanyelvünk bonyolultságát szeretné feloldani, hogy csemetéd magabiztos tudással vágjon neki a többi tantárgynak is!

A nyelvtan szabályok elsőre gyermeked számára szövevényesnek, nehezen megtanulhatónak tűnhetnek. A szabályok megértése mellett a kivételek sem könnyítenek a helyzeten, sőt, egyenesen összezavarhatják a kis gondolataikat. Ilyenkor nehéz segítened, hiszen benned már “zsigerből” megvannak az alapok, már nem is emlékszel, hogyan ragadtak meg. Ezért jött létre a Tudáskulcs nyelvtan csomag, hogy mindig segítségetekre legyen.

A magyar nyelvtan megértésében, későbbiekben az idegennyelvek tanulásában is fontos szerepet játszik. Ingoványos talajra nehéz várat építeni és sosem lesz olyan erős, mint egy betonbiztos alapokra felhúzott erőd. Vagyis: ha gyermeked nem érti a magyar nyelvtant, az idegen nyelvtanulás során is nehézségekbe ütközhet.

Hogy ne teljen feszült légkörben a nyelvtan fejlesztés, egy játékos segítséghez kell nyúlni!

A Tudáskulcs Nyelvtan csomagban 3 db A5-ös méretű, színes és vidám munkafüzet vezet végig a nyelvtani alapokon, a szófajokon és a tantárgy megértéséhez szükséges szavakon. Mind e mellett egy útmutatót adunk a munkafüzetek mellé, hogy a lehető legtöbbet hozhassátok ki a munkafüzetekben felbukkanó feladatokból.

De nem csak a nyelvtannal, hanem általában a tanulással kapcsolatos alapkifejezéseket  is letisztázza. Az a tapasztalat, hogy az a tanuló, akinek problémája van a magyar nyelvtannal, nagy eséllyel minden más tantárggyal is nehezebben boldogul, így valójában sokkal több területen látjátok hasznát.

A Nyelvtan csomag tartalma:

 

  • Útmutató
  • Tanulási szavak
  • Nyelvtan – Alapok
  • Nyelvtan – Szófajok