70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tudáskulcs Kezdő csomag (ajándék Útmutatóval)

Magyarországon kívüli szállítás cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Elsősorban alsósok (vagy alaposan lemaradt felsősök) számára készült munkafüzetcsomag. A Tudáskulcs sorozat az oktatási hiányosságok pótlására jött létre. Ez egy speciálisan kidolgozott tanulási segédanyag, ami hatékonyan járul hozzá a tudás alapjainak megerősítéséhez. A további részletekért görgess lejjebb!

6.000 Ft

Nézz bele a Számtan munkafüzetbe»

A Tudáskulcs munkafüzetek a legproblémásabb tárgyaknál (nyelvtan, számtan, matematika) értetik meg és gyakoroltatják be a gyermekkel az alapokat, amire ezután bátran építkezhet.

Egy-egy munkafüzet tartalmazza az adott témakör legfontosabb fogalmait, és alaposan megérteti azt. Egyszerűen magyarázza meg a szó jelentését, a megértést és a gyakorlati alkalmazást segítő játékos feladatokat tartalmaz.

A nyelvezete tudatosan egyszerű, hogy könnyen fel tudják dolgozni az anyagot kisebb szókincsű diákok is. Ennek eredményeként megtapasztaltuk, ahogy a tanulók haladtak a feladatokon, stabilan nőtt az aktív szókincsük, és javult a fogalmazásuk, kifejezőképességük is.

A TUDÁSKULCS Kezdő csomag 3 db színes, A/5-ös munkafüzetet tartalmaz, valamint egy útmutatót arra, hogyan tudod akár szülőként, akár pedagógusként a lehető legtöbbet kihozni a füzetekből.

A Kezdő csomag tartalma:

  • Tanulási szavak
  • Nyelvtan – Alapok
  • Számtan
  • Útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tudáskulcs Kezdő csomag (ajándék Útmutatóval)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük