70/627-5516    info@hogyantanuldmeg.hu

Hogyan tanuld meg?

Tudáskulcs – Alsós csomag

Magyarországon kívüli szállítási cím esetén keresd kolléganőnket: megrendeles@hogyantanuldmeg.hu

Melyik szülő ne álmodna arról, hogy a gyermeke jól tanuljon és halmozza a jó jegyeket? Az elején még úgy tűnik, minden jól megy, a felzárkóztatás alsó osztályban még keveseknek fordul meg a fejében. Néhány diák azonnal rákap a tanulás ízére, azonban akad olyan, aki nehezebben érti meg a feladatokat. Ezt legtöbbször már csak akkor veszed észre, amikor a tanár behív, hogy közölje, a csemetéd lemaradt a többiektől, vagy amikor felsőben hirtelen cunamiként áraszt el a sok rossz jegy. Ha úgy látod, gyermeked lemaradt a tanulásban, ne ess kétségbe! A megoldás elfér néhány füzetben, amit Tudáskulcs Kezdő csomag tartalmaz. Ne várd meg a komoly problémákat, előzd meg a bajt.

Csomagban olcsóbb! Az itt megadott csomagár 10%-os kedvezményt tartalmaz.

10.000 Ft

Nézz bele a Számtan munkafüzetbe»

A Tudáskulcs Kezdő munkafüzet csomag betonbiztos alapot ad, amelyre gyermeked bátran építkezhet!

Ha azt tapasztalod, hogy már alsóban nem szeret(ett) tanulni gyermeked, valószinűleg már az alapozásnál elakadt. Mivel minden tudást a nyelven keresztül kapunk, a nyelvtan nem csak egy tantárgy, hanem a további tudás megszerzésének eszköze is. A másik legfotnosabb tantárgy a számtan, amire teljes tudományterület épül. Ezért ha szilárd alapokra akarod építeni gyermeked tudását, alsóban el kell jutni addig, amíg az alapismeretek sziklaszilárdakká válnak. A Tudáskulcs Kezdő csomag épp azért készült, hogy ezek megértését és stabilizálását játszva segítse!

Egy-egy munkafüzet tartalmazza az adott témakör legfontosabb fogalmait, és alaposan megérteti azt. Egyszerűen magyarázza meg a szó jelentését és a gyakorlati alkalmazáshoz játékos feladatokat tartalmaz. A csomag munkafüzetei szórakoztatóan, színes ábrákkal és izgalmas feladatokkal járják körbe a témakörök legfontosabb fogalmait.

A könnyed nyelvezetnek köszönhetően hamar elsajátítható a tudás, gyermeked akár önállóan is haladhat a feladatokkal. A nyelvezete tudatosan egyszerű, hogy a kisebb szókincsű diákok is könnyen megbirkózzanak vele. Ennek eredményeként megtapasztaltuk, ahogy a tanulók haladtak a feladatokon, stabilan nőtt az aktív szókincsük, és javult a fogalmazásuk, kifejezőképességük is, attól függetlenül, hogy milyen szintről indultak.

A Tudáskulcs Kezdő csomag 3 db A/5-ös munkafüzetet tartalmaz, külön a nyelvtanról, külön a tanulás elősegítését megkönnyítő szavakról és külön a számtanról. Az útmutatóval pedig a maximumot hozhatod ki a füzetekben található feladatokból, hogy gyermeked gond nélkül vágjon bele a felső tagozatba.

A Tudáskulcs Kezdő csomag tartalma:

  • Tanulási szavak
  • Nyelvtan – Alapok
  • Számtan
  • Mértékegységek 1.
  • Útmutató

Ne késlekedj gyermeked felzárkóztatásával!